Állatorvos házhoz Jön / Állatorvos a háznál  / Állatorvos az Ön otthonában (Kelet-Budapest és Kelet-Pest Megye területén)

A Mobilvet B.T.-t 2007-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy állatai orvosi esetenként sürgősségi orvosi kezelésben részesüljenek az Ön otthonában, olyan esetekben, amikor kedvence kezelése rendelői körülményeket nem igényel, vagy állata nem viseli jól a szállítással és a rendelői várakozással együtt járó kellemetlenségeket, vagy nem szállítható.  Mi levesszük az ezzel járó kellemetlenségeket az Ön válláról, és a saját otthonában  biztosítunk megfelelő állatorvosi ellátást. Amennyiben szükséges, kedvencét rendelőbe szállítás után rendelői körülmények között látjuk el (röntgenvizsgálat, sebészet, fogkő-eltávolítás, ivartalanítás,  stb.)

Elsődleges állataink : Kutya, Macska, Vadászgörény, Nyúl, Kecske, de igény szerint a legjobb ellátást biztosítjuk más állatoknak is, akár speciális szakorvos bevonásával. Állandó kapcsolatban állunk több szakorvos kollégával, és az Állatorvosi Egyetem vezető oktatóival.

Elsődleges működési területeink Kelet-Budapest és Kelet-Pest Megye, de egyeztetés alapján akár más kerületek vagy városok sürgősségi ellátásában is szerepet vállalunk.

A gyógykezeléseken kívül védőoltások, microchip beültetés és kisállat-útlevél kiállítása ügyében is fordulhatnak hozzánk.

Kiszállási díj
Dunakeszi, Fót5 000 Ft
Mogyoród, Szada, Göd, Veresegyház7 000 Ft